Privaatsuspoliitika


KLIENDI ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE/PRIVAATSUS

    • E-poes on isikuandmete vastutavaks töötlejaks Pure Cosmetics OÜ.
    • Klient on vastutav tegevuste eest, mida ta viib läbi e-poe kasutajakontot kasutades. Registreerides kasutajaks on klient vastutav edastatud isikuandmete õiguses. Müüja kasutab kliendi poolt edastatud isikuandmeid lähtudes Müügitingimustest ja Eesti Vabariigi seadusandluses sätestatud tingimustel.
    • Müüjal on õigus töödelda kliendi poolt esitatud isikuandmeid/ostude andmeid, mis on vajalikud kliendi e-poes esitatud tellimuse täitmiseks. Sealhulgas on andmete töötlemine kooskõlas kehtivate õigusaktidega.

Müüja registreerib e-poest ostu sooritamisel järgmised kliendi isikuandmed:

  • Ees- ja perekonnanimi
  • Telefoninumber
  • E-maili aadress
  • Postiaadress, mis on vajalik kliendile kauba kohaletoimetamiseks

Isikuandmete töötlemise eesmärgid

  • Müüja kasutab kliendi isikuandmeid tellimuste töötlemiseks ning täitmiseks.
  • Müüja kasutab kliendi iskuandmeid kliendiga suhtlemiseks tellimustega seotud probleemide korral – klienditugi (vigased andmed, probleemid tellimuse täitmisega jne.).
  • Müüja kasutab kliendi ostuajaloo andmeid (kaup, kogus, kliendi andmed, kuupäev) kaupade ülevaate koostamiseks.
  • Müüja kasutab kliendi ostuajaloo andmeid (kaup, kogus, kliendi andmed, kuupäev) tarbijaharjumuste uurimiseks.
  • Müüja kasutab kliendi pangakonto numbrit kliendile maksete tagastamiseks.
  • E-poe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse e-poe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Isikuandmete kolmandatele isikutele edastamine

  • Kliendi isikuandmetele on ligipääs vaid selleks volitatud isikutel.
  • Müüja võib edastab kliendi isikuandmed juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
  • Kliendi ees- ja perekonnanimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui klient on valinud transpordiviisiks “kulleriga kohaletoimetamine”, edastab müüja lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadressi.
  • Pure Cosmetics OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Pure Cosmetics OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

Isikuandmete muutmine ning kustutamine 

  • Müüja rakendab kõik meetmed kliendi isikuandmete kaitsmiseks.
  • Isikuandmetega saab tutvuda, teha parandusi ning veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud registreerimata kasutajana, siis saab tutvuda isikuandmetega klienditoe vahendusel.
  • Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel.
  • Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.
  • Kliendi isikuandmed säilivad müüja andmesüsteemis 2 aastat.

Uudiskiri

  • E-maili aadressit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks vaid sellisel juhul kui klient on andnud selleks kirjaliku nõusoleku.
  • Uudiskirjast saab loobuda kui valida otseturundusteate päises “loobu uudiskirjast” või võttes ühendust klienditoega (5158171, info@purecosmetics.ee).

Isikuandmete töötlemisega soetud vaidluste lahendamine

  • Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (5158171, info@purecosmetics.ee). Kui klient leiab, et müüja on rikkunud e-poe teenuste täitmisel isikuandmete töötlemisel kliendi õiguseid, on kliendil õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni ja kohtu poole.
KAUP KIIRELT KÄTTE

100% RAHA TAGASI GARANTII

KLIENDITUGI

JÄLGI MEID - PURE COSMETICS EESTI INSTAGRAM