UUS

NERDS Barrier Restore Fluid nahabarjääri taastav emulsioon 100ml

NERDS Barrier Restore Fluid nahabarjääri taastav emulsioon 100ml

16.20

Laos

16.20

See siidine ja piimjas emulsioon on võimas segu skvalaanist, uureast, keramiidist NP, hüaluroonhappest, allantoiinist, niatsiinamiidist, pantenoolist ja kurgiekstraktist, mis toetavad tervet nahabarjääri, pakuvad nahale niisutust, rahustavad nahka ja lukustavad niiskuse. Selle ainulaadne koostis aitab parandada järgnevate nahahooldustoodete imendumist, suurendades nende efektiivsust. Rahustab, toidab ja valmistab teie nahka ette.

Sobib kõikidel aastaaegadel kasutamiseks: Hoolimata hooajalistest muutustest pakub Barrier Restore Fluid järjepidevat tuge naha niiskusbarjäärile. Kuivas ja karmis kliimas toidab nahka, niisketes tingimustes aga säilitab niiskustasakaalu ilma rasket tunnet tekitamata.

  •  100% lõhnaainevaba, alkoholivaba, mittekomedogeenne.
  • Sobib kõikidele nahatüüpidele, ka tundlikule.
  • pH: 5.10 – 5.50

Olulised koostisosad

  • Skvalaan 5%: oliiviõlist saadud skvalaan on kerge niisutaja, mis jäljendab naha looduslikke õlisid, pakkudes intensiivset niisutust ilma poore ummistamata. See aitab nahka pehmendada ja siluda, taastades samal ajal elastsuse.
  • Niatsiinamiid 3%: Niatsiinamiidil on nahale mitmekülgne toime. See vähendab põletikku, reguleerib rasu tootmist, puhastab poore ja suurendab kollageeni tootmist, parandades seeläbi naha tekstuuri ja üldist välimust. Lisaks tugevdab niatsiinamiid naha barjäärifunktsiooni, suurendades selle võimet säilitada niiskust ja tõrjuda keskkonnastresse.
  • Naatriumlaktaat 2%: looduslikult esinev niiskusesäilitaja, naatriumlaktaat meelitab nahka niiskust, niisutades ja pehmendades tõhusalt naha pinda. Samuti aitab säilitada naha pH-tasakaalu ja parandada selle taluvust koorivate koostisosade suhtes.
  • Uurea 2%: Uurea on tugev keratolüütiliste omadustega niisutav aine, mis tähendab, et see aitab pehmendada ja koorida kuiva, karedat nahka. Suurendades veepeetust naha epidermises, aitab uure muuta naha pehmemaks ja siledamaks.
  • Ceramide NP 1%: Keramiidid on naha lipiidbarjääri olulised komponendid, mis vastutavad niisutuse säilitamise ja niiskuskadu vältimise eest. Ceramide NP täiendab neid olulisi lipiide, tugevdades naha kaitsefunktsiooni ja suurendades selle vastupidavust väliste agressorite vastu.
Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Barrier Restore Fluid tuleks lisada oma nahahooldusrutiini esimese sammuna pärast puhastamist. Jaotage väike kogus peopessa ja patsutage või suruge see õrnalt naha sisse. Seejärel kandke nahale seerum ja kreem.

Välja töötatud kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule ja aknele kalduvale nahale.

Koostis: Water/Aqua/Eau, Squalane, Niacinamide, Sodium Lactate, Coco-Caprylate/Caprate, Urea, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Biosaccharide Gum-1, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Panthenol, Ceramide NP, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Dimethicone, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up