UUS
-20%

FaceD Hydrogel Sebum Balance Moisturizer tasakaalustav niisutaja 50ml

FaceD Hydrogel Sebum Balance Moisturizer tasakaalustav niisutaja 50ml

Algne hind oli: 28.00€.Current price is: 22.40€.

Laos

Algne hind oli: 28.00€.Current price is: 22.40€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva05Tundi51Minutit02Sekundit

Läikevaba niisutav geelkreem rasusele või seganahale ja ka aknele kalduvale nahale. Tasakaalustab rasu tootmist nahka kuivatamata, tulemuseks on läikevaba ja hästiniisutatud nahk. Kiiresti imenduv geeljas tekstuur on nahal kerge ja ühtlustab jumet. Toob esile naha loomuliku kuma. Mittekomedogeenne koostis ei ummista poore ega põhjusta mustpäid ja miiliume.

4 erineva molekulmassiga hüaluroonhape säilitab ja taastab nahas niiskuse ka kõige sügavamates nahakihtides (+22% 15 minutiga**). Salitsüül- ja merevaikhape hoiavad naha puhta. Tänu nende õrnalt koorivale toimele naharakud uuenevad, tasakaalustub rasutootmine (-14% 8 tunniga**) ja poorid muutuvad vähem nähtavaks (75% testrühmal 28 päeva jooksul*).
Alates esimesest kasutuskorrast on nahk hästi niisutatud ja kumav, nahaläige märgatavalt vähenenud. Regulaarsel kasutamisel paraneb naha tekstuur ja ebapuhtused vähenevad veelgi.
Julmusevaba ja vegansõbralik toode. Dermatoloogiliselt testitud. Testrühmas 40 tundliku nahaga osalejat vanuses 15-60a.
Hügieenilises pumbaga pudelis.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kanna hommikul ja õhtul puhtale nahale. Ei sisalda loomset päritolu koostisosi, alkoholi, vaseliini, parabeene, ftalaate, sulfaate, fenoksüetanooli ega värvained.

Koostis: Aqua (Water), Glycerin, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.crosspolymer, Hyaluronic Acid, Salicylic Acid, Acacia Senegal Gum, Succinic Acid, Dimethiconol, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, T E Tr Asodium G Lutamat E D Iace Tat E, T E Tr Amethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Hexamethylindanopyran.

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up