UUS
-20%

feedSKIN Red Syndrome Serum kapillaare parandav näoseerum 30ml

feedSKIN Red Syndrome Serum kapillaare parandav näoseerum 30ml

Algne hind oli: 15.90€.Current price is: 12.72€.

Laos

Algne hind oli: 15.90€.Current price is: 12.72€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva01Tund38Minutit11Sekundit
  • Näoseerum veresoontele, punetavale ja rosaatseale kalduvale nahale. Vähendab veresoonte nähtavust, parandab naha struktuuri ja seisundit. Sellel on kerge emulsioonkonsistents, mis imendub kiiresti ja ei koorma nahka.
  • Meie seerum on teie lahendus laienenud kapillaaride, punetuse ja rosaatsea probleemidele! Sellel on ülikerge emulsioonkonsistents, mis imendub kiiresti ja ei koorma nahka. Seerumit võid kasutada üksi, intensiivseks näohoolduseks või duetis oma lemmikkreemi või -õliga.
  • Tänu rutiini sisaldusele vähendab seerum veresoonte nähtavust, mis aitab vähendada punetust ja erüteemi. Tugevdab telangiektaasiale kalduvat nahka, vähendades selle tundlikkust. Muudab naha säravaks ja säravaks.
  • Koostisained nagu inuliin ja aseloglitsiin tugevdavad naha kaitsebarjääri, muutes selle vastupidavamaks kahjulike välistegurite suhtes. Betuliin kiirendab naha taastumist ja happed (laktobioonsed ja fütiinsed) võitlevad kareduse vastu, parandavad naha struktuuri ja välimust.
  • Et tagada teie nahale maksimaalne ohutus, on meie seerum lõhnavaba. See tähendab, et saate seda kasutada iga päev ilma ärrituse või allergiliste reaktsioonide ohuta.
  • Seerum kerge emulsiooni kujul kasutamiseks kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule nahale. Vähendab nähtavaid veenilaiendeid ja toetab rosaatsea naha taastumist. Rutiin vähendab punetust, erüteemi ja kapillaaride nähtavust. Tugevdab telangiektaasiale kalduvat nahka, vähendades selle tundlikkust. Aseloglitsiin ja inuliin parandavad hüdratatsiooni ja tugevdavad kaitsebarjääri. Betuliin kiirendab regeneratsiooni ning happed (laktobioonsed ja fütiinsed) vähendavad karedust, parandades naha struktuuri ja välimust.
Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kasuta 2-3 korda nädalas öökreemi asemel, peale säraandva, kooriva või muu tooniku pealekandmist. Kuiva naha puhul võid määrida rikkalikumat kreemi või masseerida õliseerumisse.

Koostis: Aqua, Ribes Nigrum Seed Oil , Sambucus Nigra Seed Oil , Inulin , Potassium Azeloyl Diglycinate, Simmondsia Chinensis Seed Oil , Glycerin , Squalane , Sorbitan Stearate, Sucrose Cocate, Stearic Acid, Rutin , Betulin , Raspberry Ketone, Sodium Hyaluronate , Lactobionic Acid , Phytic Acid , Tocopheryl Acetate , Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

Lisainfo

Kogus

Bränd

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up