UUS

ALOESOVE 2in1 värskendav dušigeel ja šampoon 250ml

ALOESOVE 2in1 värskendav dušigeel ja šampoon 250ml

9.90

Laos

9.90

Universaalne ALOESOVE 2in1 värskendav dušigeel ja šampoon nii naistele kui ka meestele, igapäevaseks kasutamiseks kõikidele naha- ja juuksetüüpidele. Sellel on õrn, loomulik lõhn. Puhastab põhjalikult, ärritamata isegi kõige tundlikumat nahka.igapäevaseks kasutamiseks. Niisutab, toidab ja lõõgastab. Füsioloogiline pH toetab keha- ja peanaha kaitsefunktsioone.

ACGG ja EGCG antioksüdandid tagavad maksimaalse naha hooldatuse

**ACGG antioksüdantide kompleks on ainulaadne kombinatsioon aaloe, centella asiatica, hõlmikpuu ja rohelise kohvi ekstraktidest. Sünergistlik toime tagab, et nahk püsib suurepärases seisukorras, on niisutatud ja vastupidav välistegurite kahjulikele mõjudele. *EGCG on tugevaim rohelise tee lehtedest eraldatud antioksüdant. Toetab naha kaitsefunktsioone, lükates edasi vananemise mõju.

Sellel looduslikul dušigeelil on universaalsed koostisosad ja originaalne õrn lõhn, mis meeldib nii naistele kui ka meestele. Selle meeldiv, niisutav koostis paneb teid lõõgastuma duši all  ja tundma end värskena.

Vegan kosmeetika. Kosmeetika rasedatele. Dermatoloogiliselt testitud.

Omadused – ALOESOVE 2in1 värskendav dušigeel ja šampoon:

  • niisutab ja kaitseb kogu keha nahka
  • puhastab õrnalt, kuid tõhusalt
  • ei kuivata ega ärrita ka kõige tundlikumat nahka
  • värskendav ja õrna loomuliku lõhnaga
  • sobib kõikidele naha- ja juuksetüüpidele
  • universaalne 2in1 dušigeel ja šampoon naistele ja meestele
  • ohutu rasedatele
  • vegan kosmeetika
Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet oma käele või pesukäsnale. Kanna nahale või juustele kuni vahu moodustumiseni. Loputage hoolikalt.

Koostis: Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Centella Asiatica Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Coffea Arabica (Coffee) Fruit Extract*, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside**, Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Parfum, Linalool

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up