UUS
-20%

Sebamed Baby Shampoo With Camomille beebi šampoon kummeliga 150ml

Sebamed Baby Shampoo With Camomille beebi šampoon kummeliga 150ml

Algne hind oli: 7.69€.Current price is: 6.15€.

Laos

Algne hind oli: 7.69€.Current price is: 6.15€.

Pakkumise lõpuni:
27Päeva09Tundi52Minutit54Sekundit

Šampoon puhastab õrnalt lapse juuksed ja peanaha. Pehmetoimelised pesuained puhastavad nahka õrnalt, seda kuivatamata. Kliiniliselt on tõestatud, et pH-tase 5.5 aitab kaasa naha loomuliku happelise kaitsebarjääri väljakujunemisele ning selle säilimisele. 100% seebi- ja leelisevaba koostis. Aitab ennetada titekõõma teket. Kummeli ekstrakt leevendab nahaärritust ja rahustab nahka. Pisaratevaba koostis. Jätab juuksed lõhnavaks, siidjaks ja kergesti kammitavaks. Toetab juuksekasvu. Ei sisalda formaldehüüde, nitrosoamiini, dioksaani ja värvaineid. Dermatoloogiliselt ja kliiniliselt testitud. Soovitav kasutada ka väga tundliku peanaha või haiguslike seisundite korral (atoopiline ekseem, psoriaas). Testitud allergiasõbralik kvaliteet. Sobib ka väga tundliku naha korral. ECARF sertifikaat nr. 17-2659-0
* ECARF märgis omistatakse European Foundation for Allergy Research poolt.
Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kanna mõni tilk šampooni oma kätele ja masseeri õrnalt lapse juustesse. Püüa vältida silmapiirkonda. Loputa rohke sooja veega.

Koostis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Chamomilla recutita, Sodium Lactate, Glycol Distearate, Laureth-4, Alcohol denat., Parfum, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up