UUS

Biocyte Collagen Shot 10x25ml

Biocyte Collagen Shot 10x25ml

56.50

Laos
Kuumakse al. 4.83 / 12 kuud

56.50

Biocyte Collagen Shot on kirsimaitseline joodav toidulisand, mis tänu merelisele kollageenile ja hüaluroonhappele niisutab, täidab kortse ja pinguldab nahka. Täielik kooslus, mis sisaldab 10 g patenteeritud Naticoli I ja III tüüpi kollageeni, mille efektiivust on tõestatud mitmete uuringutega ning mille tarbimise tulemusena on tuntud +22,8% naha niisutatust, +23,7% elastsuse tõusu ja -9,4% kortsude vähenemist.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Mereline kollageen on looduslikult esinev valk, mis on oluline naha tervise ja elastsuse säilitamiseks. See on saadud kalast ning sisaldab suures koguses kollageeni ja teisi olulisi toitaineid, mis aitavad nahka niisutada ja vananemisilminguid vähendada, toetada nooremat väljanägemist ja tervet nahka. Biocyte kollageeni shotis on kasutatud patendeeritud Naticol merelist kollageeni, mille efektiivsust on tõestatud mitmete kliiniliste uuringutega.

Hüaluroonhape on looduslikult organismis esinev aine, mis on eriti rikkalikult esindatud sidekudedes, nagu nahk, kõhred ja liigesed. See aitab säilitada naha niiskustaset, parandada kudede elastsust ja kaitsta rakke keskkonna kahjulike mõjude eest. Hüaluroonhape aitab ka liigestel püsida liikuvatena ning toetab kollageeni tootmist. Vanusega väheneb organismi enda hüaluroonhappe tootmine. Hüaluroonhapet toidulisandites kasutatakse naha niisutamiseks ja kortsude vähendamiseks ning lisaks võib hüaluroonhape aidata ka liigeste tervise ja liikuvuse parandamisel ning üldise heaolu toetamisel.

C-vitamiin ehk askorbiinhape on oluline vitamiin, mis on oluline terve naha säilitamiseks. C-vitamiin on võimas antioksüdant, mis aitab kaitsta nahka vabade radikaalide kahjulike mõjude eest ning aitab ennetada vananemisilminguid, nagu kortsud ja pigmendilaigud.

Lisaks sellele on C-vitamiin vajalik kollageeni sünteesiks. Kollageen on valk, mis moodustab suure osa naha struktuurist ja aitab hoida naha elastse, pringi ja nooruslikuna. C-vitamiin aitab ka parandada haavu ja stimuleerida naha uuenemist.

E-vitamiin on veel üks oluline antioksüdant, mis aitab kaitsta nahka vabade radikaalide kahjulike mõjude eest ning toetab naha tervist. E-vitamiin aitab ka niisutada ja parandada naha tekstuuri ning võib aidata vähendada päikesekiirguse kahjulikke mõjusid.

Tsink on oluline mineraal, mis mängib olulist rolli naha tervise säilitamisel. Tsink aitab naharakkudel taastuda ja parandada ning toetab ka naha põletikuliste seisundite leevendamist. Tsink on oluline ka kollageeni sünteesiks ja aitab reguleerida rasu tootmist, aidates vältida aknet ja muid nahaprobleeme.

Seleen on veel üks oluline antioksüdant, mis aitab kaitsta nahka kahjulike vabade radikaalide eest ning toetab naha tervist. Seleen aitab ka kollageeni sünteesiks ning võib aidata vähendada põletikulisi nahahaigusi ja parandada naha seisundit.

Kasutamine: 1 ampull päevas tarbida ilma veeta, eelistatavalt hommikul. Enne kasutamist loksutada. Sisaldab magusainet stevia. Toidulisand ei tohiks asendada mitmekülgset toitumist ja tervislikku eluviisi. Ärge ületage soovitatavat päevast annust. Hoida väikelastele kättesaamatus kohas. Ei soovita rasedatele või imetavatele emadele ega alla 18-aastastele lastele ilma arstiga nõupidamata. Hoida temperatuuril alla 25°C, pakendis, eemal päikese valgusest.

1 shot sisaldab 10 000 mg merelist kollageeni.

1 shot sisaldab 55 mg hüaluroonhapet.

1 shot sisaldab 80 mg (100%* päevasest soovitatavast annusest) C-vitamiini.

1 shot sisaldab 12 mg (100%* päevasest soovitatavast annusest) E-vitamiini.

1 shot sisaldab 10 mg (100%* päevasest soovitatavast annusest) tsinki.

1 shot sisaldab 10 mg (100%* päevasest soovitatavast annusest) seleeni.

Koostis: Vesi; Kala kollageeni hüdrolüsaat; Paksendaja: glütserool; Kontsentreeritud kirsimahl (Prunus cerasus); Happesuse regulaator: sidrunhape; L-askorbiinhape (C-vitamiin); Naturaalne maitseaine; Tsinkglükonaat; hüaluroonhape; Säilitusaineid: naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat; DL alfa-tokoferüülatsetaat (E-vitamiin); Looduslik kirsi maitseaine; Paksendaja: ksantaankumm; Magusaine: Stevia stevioolglükosiidid; Naatriumseleniit (millest seleen).

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up