UUS

Biocyte Skin Complex Liposomal 14tk

Biocyte Skin Complex Liposomal 14tk

29.10

Laos

29.10

Biocyte on loonud efektiivse toote särava ja noorusliku naha jaoks. Ananassimaitseline lahustuv pulber sisaldab kollageeni ning liposoomse hüaluroonhappe-koensüüm Q10 ja C-vitamiini kompleksi.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kollageenist on olnud juttu kui ühest imerelvast vananemise vastu.

Kollageen on proteiin, mida võib leida pea kõikidest keha struktuuridest: nahk, kõhred, kõõlused, sidemed ja sidekoed. Kollageeni vorme on 28, sealhulgas kolm põhitüüpi: I, II ja III tüüpi kollageen.

Kollageen on üks suurimaid mõjutajaid meie naha tervisele. Tänu kollageenile on meie nahk tugevam, niisutatud ja elastsem. Alates 25-eluaastast hakkab meie keha järk-järgult vähem kollageeni tootma ning ilmneva hakkavad naha kuivus ja kortsukesed. Alates kolmekümnendast eluaastast kaotavad naised 1% oma naha paksusest igal aastal.

Lisaks naha tervisele, mängib kollageen suurt rolli ka lihaste, luustiku ja südame tervises. Kollageen annab struktuuri meie arteritele, mis juhivad verd südamest ülejäänud kehasse. Ilma kollageenita muutuvad arterid vähem paindlikumaks ja elastseks. Meie luude peamiseks komponendiks on just nimelt kollageen, ning selle vähenedes võivad tekkida luude hõrenemised.

Keha kollageenisünteesi saame suurendada ka tarbides kahte erinevat tüüpi toitu:

  1. Toidud, mis on looduslikud kollageeniallikad- looma luudest keedetud puljong, kana, liha, kala, munad ja piimatooted.
  2. Teine viis kollageeni tootmise suurendamiseks on konkreetsete kollageeni suurendavate toitainetega toitude söömine. Vask, tsink ja C-vitamiin toimivad koos üksteisega sidekoes, et hoida kollageeni tugevana ja elastsena. Ühte (või mitut) neist toitainetest sisaldavate toitude söömine võib aidata suurendada kollageeni sünteesi.

Seedetraki ensüümid lõhuvad toidust saadud kollageeni individuaalseteks aminohapeteks ja peptiidideks, toidulisandites esinev kollageeni molekul on aga juba hüdrolüüsitud ehk “lahti lõhutud” ja seetõttu on uuringute kohaselt hetkel kehale paremini omastatav.

Kasutamine: Lahusta 1 pakike päevas klaasitäies vees ja tarbi soovitatavalt hommikul. Toidulisand ei asenda mitmekesist ja tervislikku toitumist. Mitte ületada päevast annust. Ei ole soovitatav alla 12-aastastele lastele, rasedatele või imetavatele emadele ilma arstliku kontsultatsioonita. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida jahedas ja kuivas, eemal päikesevalgusest.

Toiteväärtus päevases soovitatavas annuses (1 pakike) –

Kollageeni hüdrolüsaat 3000 mg
Hüaluroonhape 50 mg
Koensüüm Q10 (ubikinool) 40 mg
C-vitamiin 1000 mg / 1250%*

*Toitainete võrdlusväärtused soovitatava päevase annusena

Koostis: Kollageenihüdrolüsaat; Mikrokapseldatud C-vitamiini, hüaluroonhappe ja koensüümi Q10 kompleks (L-askorbiinhape; emulgaator: päevalille letsitiin; naatriumhüaluronaat; koensüüm Q10); Magusained: erütritool, ksülitool, Stevia stevioolglükosiidid; maltodekstriin; Ananassimaitse; Naatriumkloriid; Hapetusaine: sidrunhape; Stabilisaator: ksantaankummi.

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up