UUS

Neogen Dermalogy Näokreem V.Biome Soothing Cream 60g

Neogen Dermalogy Näokreem V.Biome Soothing Cream 60g

39.95

Laos
Kuumakse al. 6.79 / 6 kuud

39.95

Rahustav näokreem toidab intensiivselt nahka, muutes kogu jume elastsemaks ja seeläbi naha väljanägemise nooruslikumaks.

Kreem on rikastatud 5% V.Biome Liposome™ kompleksiga, mis tugevdab antioksüdantide ja kollageeni tootmist, varustab kuiva nahka 10 kihilise intensiivse niisutusega, samal ajal kui 19 tüüpi olulist multivitamiini ja 8 tüüpi hüaluroonhapet toimivad koostöös, et aidata kaasa kuiva ning tundliku naha kirgastamisele, niisutamisele ja rahustamisele. Neogeni eksklusiivne nanokapsli tehnoloogia aitab tungida sügavamale ja kiiremini nahka, pakkudes intensiivset pingultavat hooldust, vähendades vananemise märke.

V.Biome Liposome™ kompleks, mis koosneb C vitamiinist, sinise kassinaerise ekstraktist ja probiootikumitest, ning mis on paigutatud nano kapslisse, aitab stimuleerida ja normaliseerida looduslikku niisutusfaktorit (NMF – Natural Moisturizing Factor), mis aitab säilitada nahas niiskust ja vältida selle kuivust. Kompleks stimuleerib ka kollageeni sünteesi ja selle tootmist, soodustades seeläbi noorendamist ning suurendades naha elastsust ja tugevust.

Vitamiinide kompleks, mis sisaldab 3% vitamiini B5 (pantenool) ja 2% niatsinamiidi (vitamiin B3), aitab kreemi osana täita rakkude tühimikku, tagab intensiivse toitmise ja taastamise, annab sära ning ühtlustab nahatooni.

Sellel kreemil on sisseehitatud minigloobusekujuline masseerija, mis aitab tootel paremini imenduda läbi näo akupunktuursete punktide masseerimise ja nendele õrnale vajutamisele.

See on vegan ja julmusevaba toode ilma parabeenide, sulfaatide, kunstlike värv- ja lõhnaaineteta, loomsete saaduste, alkoholi ja mineraalideta.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kasutades sisseehitatud minigloobusekujulist aplikaatorit, tupsutage sobiv kogus kreemi näole ja masseerige õrnalt nahka kuni toote täieliku imendumiseni. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage minigloobuse aplikaatorit, et masseerida silmaümbruse, naeratusjoonte ja näojoone akupunktuurseid punkte.

Koostis: Water, Glycerin, Panthenol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Triethylhexanoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VPCopolymer, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Anthemis Nobilis Flower Oil, Adenosine, Thuja Occidentalis Leaf Oil, Lactococcus Ferment Lysate, Ascorbic Acid, CitrusAurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Collagen Extract, Cyanocobalamin, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Maltodextrin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Butylene Glycol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Glucose, Sodium StarchOctenylsuccinate, Sodium Hyaluronate, Calcium Pantothenate, Chondrus Crispus Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polyglyceryl-10 Diisostearate, Gardenia Florida Fruit Extract, Sodium Polyphosphate, Tocopheryl Acetate,Polyglyceryl-10 Laurate, Pyridoxine HCl, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Ascorbate, Menadione, Tricalcium Phosphate, Silica, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, SodiumHyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Biotin, Potassium Hyaluronate, Pyridoxine, Folic Acid, Tocopherol, Riboflavin, Thiamine HCl, Linoleic Acid, Beta-Carotene

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up