UUS

Neogen Dermalogy Silmaümbruskreem V.Biome Advanced Eye Cream 35ml

Neogen Dermalogy Silmaümbruskreem V.Biome Advanced Eye Cream 35ml

39.95

Laos
Kuumakse al. 6.79 / 6 kuud

39.95

Pinguldav silmakreem tagab silmaümbrusnahale intensiivse niisutuse, saavutades seeläbi elastsema ja toidetud lõpptulemuse.

Silmakreem on rikastatud 10% V.Biome Liposome™ kompleksiga, mis tugevdab antioksüdantide ja kollageeni tootmist, sisaldab kümmet tüüpi peptiidi, mis pinguldavad nahka, ja 19 vitamiini, mis pakuvad toitvat hooldust. Neogeni eksklusiivne nanokapsli tehnoloogia aitab tungida sügavamale ja kiiremini nahka, pakkudes intensiivset pingultavat hooldust, vähendades vananemise märke.

V.Biome Liposome™ kompleks, mis koosneb C vitamiinist, sinise kassinaerise ekstraktist ja probiootikumitest, ning mis on paigutatud nano kapslisse, aitab stimuleerida ja normaliseerida looduslikku niisutusfaktorit (NMF – Natural Moisturizing Factor), mis aitab säilitada nahas niiskust ja vältida selle kuivust. Kompleks stimuleerib ka kollageeni sünteesi ja selle tootmist, soodustades seeläbi noorendamist ning suurendades naha elastsust ja tugevust.

Peptiidid aitavad reguleerida rakkude funktsiooni, aktiveerides kahjustatud piirkondade uuendusprotsesse, mis aitab aga vältida naha enneaegset vananemist. Lisaks on peptiidid tõhusad ka kollageeni sünteesi normaliseerimise protsessis ja aitavad parandada üldist nahatooni ning ühtlustada naha tekstuuri.

See silmaümbruskreem pakub ülimalt niisutavat lahendust saavutamaks pinguldatud tulemust silmaümbruse piirkonnas – ühendab endas taimedest ekstraheeritud looduslikke niisutavaid koostisosi, mis pakuvad naha kohest toitmist ja hooldust kuivadele nahapiirkondadele.

See silmakreem sobib kasutamiseks ka muudel kortsudele kalduvatel aladel peale silmaümbruse.

See on vegan ja julmusevaba toode ilma parabeenide, sulfaatide, kunstlike värv- ja lõhnaaineteta, loomsete saaduste, alkoholi ja mineraalideta.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Nahahoolduse viimase etapina kandke sobiv kogus toodet silmaümbruse piirkonda, patsutage õrnalt sõrmepadjakestega, et toode paremini imenduks. Kasutage hommikul ja õhtul.

Koostis: Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Propanediol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Hydrogenated Lecithin, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Anthemis Nobilis Flower Oil, Hydrogenated Polydecene, Allantoin, Thuja Occidentalis Leaf Oil, Adenosine, Lactococcus Ferment Lysate, Ascorbic Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange)Flower Extract, Trideceth-10, Glucose, Collagen Extract, Caprylyl Glycol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Ceramide NP, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil, Squalane, Cyanocobalamin, Acetyl Hexapeptide-8, Riboflavin, Thiamine HCl, Biotin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Maltodextrin, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Xylitylglucoside, Cetyl Ethylhexanoate, Anhydroxylitol, Sodium Starch Octenylsuccinate, Calcium Pantothenate, Xylitol, Lactobacillus Ferment Lysate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Diisostearate, Lupinus Albus Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Hydroxydecyl Ubiquinone, Lecithin, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Menadione, Palmitoyl Tripeptide-5, Silica, Tocopherol, Pentylene Glycol, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Disodium EDTA, Copper Tripeptide-1, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-2, Hexapeptide-11, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Pentapeptide-4, Hexapeptide-9, Nonapeptide-1

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up