UUS
-20%

Neogen Dermalogy Seerum Real Bakuchiol Firming Serum 30ml

Neogen Dermalogy Seerum Real Bakuchiol Firming Serum 30ml

Algne hind oli: 32.95€.Current price is: 26.36€.

Laos

Algne hind oli: 32.95€.Current price is: 26.36€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva01Tund24Minutit24Sekundit

Seerum, mis aitab kaasa kollageeni tootmisele nahas, keskendub naha elastsuse suurendamisele, muudab naha elujõulisemaks, aitab taastada naha tugevust ja kiirendab naha uuenemisprotsesse. Seerum aeglustab tõhusalt vabade radikaalide poolt põhjustatud rakkude enneaegse vananemise protsesse, silub kortsukesi, muutes naha niisutatuks, säravaks ja sametiseks, seeläbi parandades naha tekstuuri.

Sisaldab nahasõbralikku ja õrna bakuchiol’i, looduslikku koostisosa, mida leidub taimedes, ning millel on sarnane retinoolile toime. Aitab võidelda naha vananemise tunnustega, kaitseb tõhusalt kollageeni lagunemise eest ja seeläbi vähendab kortse ning hüperpigmentatsiooni. Koostises on ka muraka ekstrakt, mis on rikas antioksüdantide poolest, ja taimset päritolu skvalaan, mis aitab hoida nahka elastsena, nooruslikuna ja niisutatuna.

Vegan toode sisaldab patenteeritud koostisosi nagu lupiinpeptiidid ja hüdrolüüsitud lupiinvalgud, mis edendavad kollageeni sünteesi ja parandavad elastsust – kasutusjärgselt on peened kortsud märgatavalt silutud ja kudede elastsus taastatud. Koostisesse kuulub ka põletikuvastane guaiazulene, lavendliõli, teepuu, aaloe ja baklažaani ekstraktid, mis annavad täiendava rahustava toime. Energiat ja elastsust suurendav seerum aitab sügavniisutavate ja toitvate omaduste tõttu saavutada pinguldatud, siledat ja säravat nahka.

Vitamiinide kompleks (C-vitamiin ja selle derivaadid ning E-vitamiin) aitab vältida niiskuse kadu nahakihtides, taastab ja parandab naha kaitsefunktsioone.

Ei sobi kokku toodetega, mis sisaldavad happeid (AHA, BHA, PHA, retinool). Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Peale näonaha puhastamist ja toniseerimist kandke vajalik kogus näole. Patsutage õrnalt nahka, kuni toode on täielikult imendunud.

Koostis: Water, Butylene Glycol, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Glycereth-26, Diglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Adenosine, Polyglycerin-3, Gardenia Florida Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Bakuchiol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Squalane, Sodium Hyaluronate, Dipropylene Glycol, Dextrin, Cyanocobalamin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Guaiazulene, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Lupine Protein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lupinus Albus Seed Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Acetyl Hexapeptide-8

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up