UUS
-20%

Neogen Dermalogy Näoessents Cica Repair Snail Essence 100ml

Neogen Dermalogy Näoessents Cica Repair Snail Essence 100ml

Algne hind oli: 29.95€.Current price is: 23.96€.

Laos

Algne hind oli: 29.95€.Current price is: 23.96€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva08Tundi13Minutit53Sekundit

Nahka taaselustav näoessents, mis põhineb aasia vesinaba ekstraktil ja teolimal, sügavuti niisutab, mõjub rahustavalt ning tugevdab ka nahka, muutes selle elastsemaks ja täidlasemaks.

Koostis põhineb teo lima filtraadil (96%), mis koosneb veest ja mutsiinist. Teolima on ainulaadsete omadustega ja võimas antioksüdant, mis kaitseb rakke lagunemise ja enneaegse vananemise eest, ühtlustab jumet ning eemaldab punetuse ja põletiku. Teolimal on intensiivne niisutav toime, mis omakorda aitab taastada ja tugevdada naha kaitsefunktsioone.

Essentsi koostis sisaldab ka AC-CICA PURE kompleksi, millesse kuulub: aasia vesinaba ekstrakt, asiatikosiid, madekassiinhape, asiatiinhape ja madekassosiid. Kompleks on suunatud naha kaitsmisele välistegurite eest, mis võivad nahka kahjustada; ja lisab tootele rahustava efekti. Kompleks on efektiivne haavade paranemisprotsessides, et leevendada akne järgseid arme.

Madala molekulmassiga hülauroonhape lisab tootele pinguldava ja niisutava toime, samuti aitab 10 sorti marjaekstraktide kompleks säilitada naha tervist ja nooruslikkust. Youthberry kompleks aitab suurendada kollageeni tootmist ja vähendada kortsude ning hüperpigmentatsiooni märke.

Essents on kerge viskoosse tekstuuriga, mis imendub kiiresti, jätmata kleepuvat tunnet.

Sobilik tundlikule nahatüübile, eriti hea akne probleemidega nahale.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Peale essentsi kasutamist võtke väike kogus toodet ja masseerige õrnalt nahale kuni täieliku imendumiseni. Kasutada hommikul ja õhtul.

Koostis: Snail Secretion Filtrate, Dimethicone, Niacinamide, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Artemisia Capillaris Extract, Glyceryl Stearate, Carbomer, Tromethamine, Polyacrylate-13, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Polyisobutene, Sodium Polyacrylate, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Adenosine, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Pimpinella Anisum (Anise) Fruit Extract, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Water, Butyl Avocadate, Centella Asiatica Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Glycerin, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, 1,2-Hexanediol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Sambucus Nigra Fruit Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Panax Ginseng Berry Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Epilobium Fleischeri Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Propyl Gallate, Madecassoside

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up