UUS
-20%

Neogen Dermalogy Näotoonik A-Clear Toner 150ml

Neogen Dermalogy Näotoonik A-Clear Toner 150ml

Algne hind oli: 32.95€.Current price is: 26.36€.

Laos

Algne hind oli: 32.95€.Current price is: 26.36€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva10Tundi46Minutit58Sekundit

Kahekordse rasukontrollisüsteemiga rahustav, veetüüpi näotoonik sisaldab lagritsa ekstrakti, teepuuõli, rohelist teed, aasia vesinaba ekstrakti, guaiasuleeni ja salitsüülhapet, mis aitavad rahustada ärritunud, väsinud ja stressis nahka. Jätab naha siidiselt siledaks, pakkudes nahale niisutust. Leevendab põletikulist, aknele kalduvat nahka tõhusalt ja õrnalt taimeekstraktide ja kummeliõlist ekstraheeritud võimsa nahka rahustava guaiasuleeniga, mis koheselt rahustab põletikulist ja tundlikku nahka. Näotoonik kirgastab ja niisutab nahka taimsete koostisosadega, et säilitada optimaalne naha tasakaal – see aitab tasakaalustada naha rasu- ja niiskustaset, et jume oleks tervem, ühtlasem ja värskem. Eemaldab salitsüülhappe abil mittevajalikud surnud naharakud ja imab nahalt liigse rasu, vabastades poorid ja elustades väsinud nahka. Läbipaistev, veel baseeruv näotoonik imendub pealekandmisel kiiresti nahka ega jäta kleepuvat tunnet. Sobib aknele kalduvale, tundlikule ja rasusele nahatüübile.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Pärast näonaha puhastamist niisutage vatipadjake näotoonikuga ja õrnalt pühkige nägu ning kaela piirkonda, seejärel patsutage kergelt nahka kuni toote täieliku imendumiseni.

Koostis: Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Betaine, Octyldodeceth-16, Ethylhexylglycerin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Guaiazulene, Salicylic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up