UUS
-20%

Neogen Dermalogy A-Clear seerum 30ml

Neogen Dermalogy A-Clear seerum 30ml

Algne hind oli: 33.95€.Current price is: 27.16€.

Laos

Algne hind oli: 33.95€.Current price is: 27.16€.

Pakkumise lõpuni:
1Päev19Tundi46Minutit24Sekundit

Kahekordse rasukontrollisüsteemiga rahustav seerum sisaldab lagritsa ekstrakti, teepuuõli, rohelist teed, aasia vesinaba ekstrakti ja guaiasuleeni, mis aitavad rahustada ja leevendada ärritunud, väsinud ja stressis nahka, et säilitada optimaalne naha tasakaal – seerum aitab tasakaalustada naha rasu- ja niiskustaset tervema jume nimel. Leevendab põletikulist, aknele kalduvat nahka tõhusalt ja õrnalt taimeekstraktide ja kummeliõlist ekstraheeritud võimsa nahka rahustava guaiasuleeniga, mis koheselt rahustab põletikulist ja tundlikku nahka. Samuti pakub seerum leevendust ärritunud ning aknest mõjutatud nahale salitsüülhappe abil, mis tagab õrna koorimise, imades nahalt liigset rasu. Selle käigus suurendab seerum naha niiskustaset ja rahustab seda kiiresti, luues lõpptulemusena pehme ja sileda jume. See kerge emulsioontüüpi seerum imendub kiiresti nahka, jätmata kleepuvat tunnet. Sobib aknele kalduvale, tundlikule ja rasusele nahatüübile.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Peale näonaha puhastamist ja toniseerimist kandke vajalik kogus näole. Patsutage õrnalt nahka, kuni toode on täielikult imendunud. Kasutada hommikul ja õhtul.

Koostis:Water, Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Diglycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Betaine, Phenyl Trimethicone, Diphenyl Dimethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Polyglycerin-3, Xanthan Gum, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Coccinia Indica Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Solanum Melongena (Eggplant) FruitExtract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Guaiazulene, Salicylic Acid, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up