UUS
-20%

JOIK Moisture Magnet Mitsellaarvesi 100ml

JOIK Moisture Magnet Mitsellaarvesi 100ml

Algne hind oli: 19.90€.Current price is: 15.92€.

Laos

Algne hind oli: 19.90€.Current price is: 15.92€.

Pakkumise lõpuni:
3Päeva04Tundi20Minutit31Sekundit

Eestimaise kasemahla ja Saaremaa punavetikaga mitsellaarvesi eemaldab nahalt mustuse, toniseerib, rahustab ja elustab nahka ning pakub samaaegselt niisutust.

 

Eestimaine kasemahl on tugev antioksüdant, mis sisaldab ohtralt vitamiine ja mineraalaineid. See pakub nahale kaitset keskkonnamõjude vastu, kiirendab naharakkude uuenemist ning ennetab vananemist.

Saaremaa punavetikas suurendab naha elastsust, mille tulemuseks on kortsukeste vähenemine ja siledam nahk. Punavetikas on sobilik kõikidele nahatüüpidele.

Mitsellid on väikesed aineosakesed, mis tõmbavad mustuse oma keskmesse ja seetõttu saab naha kerge vaeva ja liigse hõõrumise või ärritamiseta puhtaks.

 

Mitsellaarvesi eemaldab meigi ja igapäevase mustuse, rahustab nahka ning kaitseb niiskuskao eest, säilitab naha elastsust ning muudab näonaha pringimaks. See sobib nii puhastamiseks kui ka toniseerimiseks.

 

99.76% looduslikku päritolu koostisosad. 47% koostisosadest pärineb mahepõllumajandusest.

COSMOS ORGANIC sertifitseeritud Ecocert Greenlife’I poolt vastavalt COSMOS Standardile.

 

SEE TOODE ON VEGAN.

Toodetud 100% rohelise energiaga.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Raputage pudelit enne kasutamist. Kandke vatipadjale ja pühkige õrnalt üle näo ja silmade. Korrake kuni nahk on puhas. Sobib kasutamiseks nii hommikul kui õhtul. Ei vaja loputamist.

Koostis: Betula Alba Juice*, Aqua, Pentylene Glycol, Trehalose, Glycerin, Sodium PCA, Betaine, Polyglyceryl-10 Laurate, Canola Oil, Hydrogenated Lecithin, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil*, Betula Alba Bark Extract*, Furcellaria Lumbricalis Extract, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Parfum, Sodium Surfactin, Sodium Phytate, Alcohol * ingredient from organic farming 99.76 % natural origin of total. 47 % of the total ingredients are from organic farming. COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard. THIS PRODUCT IS VEGAN

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up