UUS
-20%

HOIA Kehakreem SHIMMERING PARADISE 100ml

HOIA Kehakreem SHIMMERING PARADISE 100ml

Algne hind oli: 24.50€.Current price is: 19.60€.

Laos

Algne hind oli: 24.50€.Current price is: 19.60€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva01Tund54Minutit23Sekundit

Luksusliku koostisega ja maheda tsitruselõhnaga, vitamiinidest, antiüksüdantidest ja asendamatutest rasvhapetest pakatav kehakreem on sügavniisutavate omadustega, imendub kiiresti nahka ja hoiab selle pikalt niisutatu ja toidetuna.

Kehakreemi on rikastatud võimsate antioksüdantidega nagu granaatõuna ja vetika ekstraktid, C- ja E-vitamiinidega mis aitavad nahka kaitsta keskkonna kahjulike mõjude eest, leevendada päikesepõletust ja neutraliseerida nahas vabu radikaale. Koostises olev aaloe, hüaluroonhape ja niatsinamiid aitavad tõhusalt leevendada nahakuivust, stimuleerida kollageeni tootmist nahas ja hoida nahka elastsena. Vetika- ja taimeekstraktid aitavad nahka trimmida ja pinguldada.

Loodusliku päritoluga mineraalsed säraosakesed jätavad naha kaunilt sädelema.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

C-vitamiini derivaat aitab nahka helendada, rahustada põletikulist nahka, kiirendada kollageeni sünteesi nahas ja muuta nahk säravamaks ja kaunimaks.

E-vitamiini atsetaati kasutatakse sageli kosmeetikas, kuna sellel on hea antioksüdantne toime. Õlis lahustuva loodusliku ainena on see nahka toitev, niisutavja vananemist ennetav aine. Aitab muuta naha pehmeks ja säilitab niiskust, ennetab põletikku, karedust ja lõhenemist ning aitab parandada tumedaid laike.

Hüaluroonhape on looduslikult esinev polüsahhariid, mis vastutab kudede niisutamise eest, sidudes nahas niiskust ja hoides selle niisutatu, pringi ja ilusana. Suurepärane niisutaja, mis hoolitseb, et sinu nahk oleks elastne ja ei vaevleks kuivuse käes.

Niatsinamiid on uus tõusev täht kosmeetikavaldkonnas ja seda põhjusega! B3-vitamiinina tuntud koostisosa aitab tõhusalt kaitsta nahka niiskuskao eest, ennetada pigmendilaikude teket, muuta naha ühtlasemaks ja säravamaks.

Aaloel on sügavniisutav toime, see mitte ainult ei niisuta nahka, vaid soodustab ka väiksemate nahavigastuste paranemist, leevendab ärritust, pehmendab nahka ning muudab selle pehmeks.

Vetikaekstrakt on tugev antioksüdant, taastades naha loomulikku tasakaalu, aeglustades vananemist ja kaitstes nahka väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. Vetikaekstrakt pehmendab ja niisutab nahka ning väljutab jääkaineid.

Loodusliku päritoluga mineraalsed säraosakesed jätavad naha kaunilt kuldselt sädelema.

Kasutamine: Kanna sobiv kogus nahale ja masseeri imendumiseni.

Koostis: *Tilia Vulgaris Flower Distillate, *Butoryspermum Parkii Butter, *Rosa Canina Seed oil, Sargassum Fluitans/Natans extract, *Borago Ocinalis Seed oil, Helianthus Annuus Seed oil, Dunaliella Salina Extract, Niacinamide, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Centella Asiatica Extract, *Glycerin, Sodium Levulinate, Pentylene Glycol, Tocopherol-Acetate, Punica Granatum Seed Extract, Hydrolyzed Oat Protein, *Aloe Barbadensis Leaf water, *Furcellaria Lumbricalis extract, Sodium Hyaluronate, Hydronated Sodium Hyaluronate, Haematococcus Pluvialis extract, *Cymbopogon Flexuosus Herb oil, *Cananga Odorato Flower oil, Sodium Anisate, Iron Oxide, Tin Dioxide, Titanium Dioxide, Flourphlogopite, Citric Acid, **Linalool, **Limonene, **Citral, **Citronellol, **Eugenol, **Geraniol, **Farnesol, **Benzyl Benzoate, **Benzyl Salicylate. *Organic. **Natural components of essential oils.

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up