UUS
-20%

HOIA Sügavniisutav Juuksesprei 100ml

HOIA Sügavniisutav Juuksesprei 100ml

Algne hind oli: 21.40€.Current price is: 17.12€.

Laos

Algne hind oli: 21.40€.Current price is: 17.12€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva01Tund55Minutit17Sekundit

Meeldiva lõhnaga sügavniisutav juuksesprei aitab juukseid hoida tervete, tugevate ja säravatena.

Sprei sisaldab juukseid tugevdavat kodumaist nõgest ja riisivett, taimset keratiini, sügavniisutavat hüaluroonahapet ja aaloed, juukseid pehmendavaid vetikaekstrakte ja kodumaiseid taimehüdrosoole, toitvaid õlisid ja sära lisavaid eeterlikke õlisid. Juuksepsrei on juustesse jäetav tõeline looduslik kosutus sinu juustele!

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Sügavniisutav Juuksesprei sisaldab juukseid tugevdavat kodumaist nõgest ja riisivett, taimset keratiini, sügavniisutavat hüaluroonahapet ja aaloed, juukseid pehmendavaid vetikaekstrakte ja kodumaiseid taimehüdrosoole, toitvaid õlisid ja sära lisavaid eeterlikke õlisid.

Nõges on meil kodumaine ja ekstrakti kujul. Selles taimes on külluslikult A- ja C-vitamiine ja rauda, mis tugevdavad juukseid ja toidavad peanahka.

Riisivesi sisaldab mineraale, toitaineid ja antioksüdante, mis toetavad ja tugevdavad karvanääpse ja peanahka ja soodustavad juuste kasvu. Riisivees sisalduv tärklis aitab juustel paista paksemad ja kohevamad.

Taimne keratiin on nisuproteiin, mis tugevdab juuksejuuri seestpoolt. Aitab kaitsta juukseid välismõjude ja keemilise töötlemise eest. Muudab juuksed siledamaks ja läikivamaks.

Hüaluroonhape on looduslikult esinev polüsahhariid, mis vastutab kudede niisutamise eest, sidudes ja hoides niiskust. Suurepärane niisutaja, mis hoolitseb, et sinu juuksed ei vaevleks kuivuse käes.

Aaloel on sügavniisutav toime, leevendab tekkinud juuksekahjustusi ning pehmendab juukseid.

Vetikaekstrakt on tugev antioksüdant, taastades juuste loomulikku tasakaalu ja kaitstes juukseid väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. Vetikaekstrakt pehmendab ja niisutab juukseid.

Kasutamine: Loksuta pudelit enne kasutamist ja piserda sobiv kogus märgadesse või kuivadesse juustesse. Loputada pole vaja.

Koostis: *Salvia Officinalis Distillate water, *Achillea Millefolium Distillate water, Oryza Sativa Seed water, Chodrus Crispus extract, Sargassum Fluitans/Natans extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Crambe Abyssinica Seed oil, *Nigella Sativa Seed oil, Saccharomyces Ferment, Lactobacillus Ferment, Hydronated Sodium Hyaluronate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf juice, Sodium Levulinate, Urtica Dioica Plant extract, Pentylene Glycol, Sodium Anisate, *Lavandula Angustifolia oil, *Pelargonium Graveolens oil, Citric Acid. **Citral, **Geraniol, **Linalool, **Limonene, **Citronellol. *Organic. **Natural components of essential oil

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up