UUS
-25%

Pupa Ripsmetušš Vamp! Mascara 504 Military Green 9ml

Pupa Ripsmetušš Vamp! Mascara 504 Military Green 9ml

Algne hind oli: 19.95€.Current price is: 14.96€.

Laos

Algne hind oli: 19.95€.Current price is: 14.96€.

Pakkumise lõpuni:
3Päeva04Tundi57Minutit54Sekundit

Kas soovid superstaari silmi ja vaid mõne sekundiga? PUPA Vamp! ripsmetušš pakub sama rabavat efekti kui kunstripsmed ja ilma igasuguse probleemita. Koostis sisaldab taimseid, naturaalseid ja sünteetilisi vahasid. Erakordselt rikkalik ja kreemjas tekstuur. Parabeenivaba. Oftalmoloogiliselt testitud. Sobib ka tundlike silmade korral ja kontaktläätsede kandjatele.

Rikkalik kreemjas tekstuur katab ripsmed hetkega ja annab neile ilmeka lopsakuse. Pehmete tihedate harjastega ripsmetušš on Pupa loodud selleks, et koguda kokku maksimaalne tootekogus ning see koheselt sujuvalt ripsmetele vabastada. Saadaval on ekstramust ja mitmeid teisi värve.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Alustage ripsmejuurest ja kandke tušši siksakiliste liigutustega kuni otsteni. Soovitame teil kanda ripsmetušši, liikudes ühest silmast teise, kuni saavutate soovitud volüümi.

Koostis: Aqua (Water), Paraffin, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polybutene, Vp/eicosene Copolymer, Ozokerite, Aminomethyl Propanol, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Stearyl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Polyester-11, Cellulose, Pvp, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Talc, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77266 (Nano) (Black 2)

Lisainfo

Kogus

Bränd

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up