UUS
-25%

Pupa Veekindel jumestuskreem Wonder Me 030 30ml

Pupa Veekindel jumestuskreem Wonder Me 030 30ml

Algne hind oli: 27.95€.Current price is: 20.96€.

Laos

Algne hind oli: 27.95€.Current price is: 20.96€.

Pakkumise lõpuni:
3Päeva04Tundi39Minutit29Sekundit

VEATU NAHK HETKEGA!

Peidab naha ebatäiused, ei tekita maskiefekti. Tänu uuele pigmentide ja sfääriliste täiteainete kombinatsioonile näib nahk sile, ühtlane ja loomulik.

KERGUSE TUNNE: jumestuskreem sisaldab uue põlvkonna emulgaatorit, mis muudab tekstuuri pealekandmise ajal eriti kergeks ja värskendavaks. Elastsed mikroosakesed moodustavad nahale kerge, märkamatu ja kaitsva kihi. Kandub kiiresti nahale, muutes selle veatuks.

KAUAPÜSIV JA VEEKINDEL: erilised ained, mis moodustavad nahale märkamatu kihi, tagades pikaajalise püsivuse kokkupuutel vee ja niiskusega.

LÕHN: Õrn lillearoom.

TULEMUS:  Näonahk on kohe sile, ilus ja tervislik, ilma maskiefektita. Kestev püsivus kogu päeva jooksul, isegi näomaski kandes püsib jumestuskreem näol!

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Enne kasutamist loksutage korralikult ja kandke väike kogus toodet käeseljale. Kandke näo keskelt väljapoole, veendudes, et hajutate toodet hästi ka juuksepiiril. Seejärel hajutage kreemi lõuast kaela alaosa suunas, et vältida inetute värvikontrastide tekkimist.

Koostis:  Aqua (Water), Dimethicone, Silica, Polymethylsilsesquioxane, Methyl Trimethicone, Peg-10 Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Acrylates/dimethicone Copolymer, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Peg/ppg-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, Trimethylsiloxysilicate, Caprylyl Dimethicone Ethoxy Glucoside, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Triethyl Citrate, Aluminum Hydroxide, Dimethicone Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, Disodium Edta, Bacillus/soybean Ferment Extract (+/-) May Contain: Ci 77891 (Titanium Dioxide) Ci 77491,77492, 77499 (Iron Oxides)

Lisainfo

Kogus

Bränd

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up