Alates 75€ sisselogitud kasutajatele tasuta transport + kingitus

Blogija Helena Lukk – California unistus

Back to Ajakiri
Parim kosmeetika blogija

Blogija Helena Lukk – California unistus

Blogija Helena Lukk - California unistus

Sel korral on meis huvi äratanud elustiili- ning ilublogija Helena Lukk (27), kelle blogi www.helenalukk.com on huvilistele kättesaadav olnud juba 5 aastat! Pure Cosmetics meeskonnale jäi Helena silma tänu oma energiast pakatavatele piltidele ning postitustele, mis võluvad naeratusele näole isegi keset sombust sügisilma. Samuti teeb noore naise blogi huvitavaks fakt, et blogikirjutaja elab väljaspool Eestit ning kirjutab blogipostitusi teisel pool Suurt Lompi- täpsemalt Californias. Järgnevalt intervjueerisime Helenat, et tuua teieni tema põnev lugu, unistused ja killukene tema karakterist:

Milline on sinu lugu?

Olles neli aastat meigikunstnik Eestis ja Rootsis, otsustasin tulla USAsse, mis oli minu unistuseks väiksest saadik. Tulin siia Au pairina (sõnaseletus: Au pair on täisealine noor inimene, kes keeleoskuse parandamise ning välisriigi või riigi teise piirkonna eluga tutvumise eesmärgil elab välismaa või kodumaa teise piirkonna peres lapsi hoides ja sellega seotud majapidamistöid tehes, saades vastutasuks öömaja, toidu ning taskuraha ning teda koheldakse perekonnaliikmena), et kogeda õiget Ameerika elu ja näha, kuidas asjad tegelikult on.  Esimese asjana kolisin Californiasse, kuid eelmine suvi elasin ka New Hampshires – idarannikul. Olen käinud Mehhikos, Kanadas ja paljudes Usa osariikides. New Yorkis olin ainult mõned päevad, kuid suur unistus on jõulud seal veeta. Septembris saab kaks aastat kui ei ole kodumaa pinda puudutanud. Iga kord kui tuleb koduigatsus, siis räägin sõpradega, kes mulle meenutavad, et tahtsin alati siia tulla. Esimesed 2 nädalat siin olles tutvusin oma praeguse abikaasaga – ikka veel imelik mõelda, et olen abielus. Mul on nii hea meel, et mu vanemad, kes kunagi Usas ei olnud käinud olid minu pulmas. Ootan väga, et Eestisse minna ja pidada pidu Eesti sõpradega. Hetkel naudin pereelu koos uue koeraga, aitan lapsi ja teeme ettevalmistusi tuleviku plaanideks. Iga päevaselt oma blogiga ei tööta, aga püüan seda teha nii tihti kui saan.

Miks otsustasid blogi kirjutama hakata?

2011 läksin jumestamist õppima ja siis tuli huvi ka blogi teha. Vahel on mul ennast raske valjendada, kuid blogi annab mulle võimaluse jääda iseendaks ja oma mõtted välja kirjutada.

Kõigepealt alustasin meigi postitustega ja peamiselt ilu teemadega. Stockholmi kolides aastal 2013 hakkasin rohkem kirjutama teises kultuuris elamisest. Usasse kolides on mu blogi muutunud reisikogemuste ja elustiili blogiks.

"Vahel on mul ennast raske valjendada, kuid blogi annab mulle võimaluse jääda iseendaks ja oma mõtted välja kirjutada."

Milline ilutoode on sinu vaieldamatu lemmik?

Philosophy Purity näopesugeel. Super toode, mis eemaldab täielikult meigi ja mustuse näolt.

Kirjelda enda koduse spa salaretsepti.

Mulle meeldib segada kokku valge suhkur ja värskelt pigistatud sidrunimahl ja siis sellega nägu koorida. Lõpptulemus on siidiselt pehme, kuid seda ei tohiks teha rohkem kui 1 kord nädalas. Pärast koorimist lõikan värsked kurgiviilud ja hoian silmadel 15-20 minutit.

Millised on põhilised erinevused USA ning Eesti naise kosmeetikakoti sisus?

Usas on põhirõhk silmadel ja huultel, eriti Californias, kuna siin on peamiselt soe ilm. Eesti naised, mina kaasarvatud, armastame ilusat põhja ja rõhutada silmi. Mina muidugi armastan rõhutada kõike, aga vanemaks saades, olen natuke tagasi tõmmanud. San Diegos elades on naised vabamad ja ei pane suurt rõhku meigile ja moele. Los Angeleses elades on latt kõrgemal ja naised panevad suurt rõhku, et perfektne välja naha. Ütleks, et üldine meigikoti sisu on sama, kuid oleneb sinu asukohast.

Kui teadlik on USA naine kosmeetikatoodete koostisest/kvaliteedist?

Küllaltki teadlik, kuid Eestis on loodussõbralikud tooted populaarsemad. Euroopa elab rohkem tulevikus kui Usa, sealt ka ajavahe, haha.

Kui populaarsed on USAs erinevad jumestuskoolitused?

Väga paljud naised tahavad töötada ilualal, koolitusi pakutakse igal pool. Sellest tuleneb ka suur konkurents ja tuhanded salongid. Iluteenuste pakkumine Usas on väga kõrgelt hinnatud ja kallis.

"San Diegos elades on naised vabamad ja ei pane suurt rõhku meigile ja moele. Los Angeleses elades on latt kõrgemal ja naised panevad suurt rõhku, et perfektne välja naha."

Esimene asi, mis mulle meenub mõeldes Eestile – minu sõbrad (+ kohukesed ja Eesti siider).

Lisaks reisimisele, on minu suureks kireks perega koos veedetud aeg.

Täiuslikust reisist ei puudu kunagi margarita.

Mulle on tihti komplimente tehtud minu silmade ja jalgade kohta.

Oma temperamendi tagasihoidmine valmistab mulle alati raskuseid.

 

Jälgi Helena inglise keelset blogi:
www.helenalukk.com

Augustikuus toimuvad üritused, millest ei saa ilma jääda!

2018. aasta on eriline, sest Eestil on 100. sünnipäev, mille raames toimub palju huvitavaid üritusi igale maitsele. Lisaks meelitavad pikalt kestnud suveilmad toast välja jahutust otsima. Järgnevalt toome välja augustikuus…

Kauni ja terve naha saavutamiseks on vaja pühendumist

Sageli on inimesed arvamusel, et alles 30. eluaastates peab hakkama tähelepanu pöörama näohooldusele, mis aitaks ennetada enneaegset vananemist. Tegelikult algab nahas kollageeni vähenemine juba 20. eluaastates…

Share this post

Back to Ajakiri