UUS

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule – Anti-Wrinkle seerum 30ml

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule – Anti-Wrinkle seerum 30ml

18.95

Laos

18.95

Näo seerum One Solution Super Energy Ampoule – Anti-Wrinkle on vananemisvastane, mis sisaldab kõrge kontsentratsiooniga kasulikke koostisosid ja sel on tugev näokontuure tõstev efekt. Vahend annab nahale värskustunde ja niisutatuse. Nahk näeb välja pinguldatud, nooruslik ja terve. Ampull seerum sisaldab lutsernheina, brokkoli, kapsa lehtede, nisuidu ja redise ekstrakte, mis kiirendavad kollageeni ja elastiini tootmist nahas, pinguldades ja leevendades olemasolevaid kortse.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Peale näonaha puhastamist ja näovee kasutamist, kandke paar tilka seerumit üle kogu näonaha. Jätkake oma tavapärase näohooldusega. Seerumit võib segada teiste kreemide või jumestuskreemidega, et saavutada kumav ja tervislik sära.

Koostis: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Cetyl Ethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Trehalose, Dimethicone, Peg/Ppg-17/6 Copolyme, Beta-Glucan, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Diethoxyethyl Succinate, Arginine, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-31 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Portulaca Oleracea Extract, Lauryl Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Fragrance, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Sprout Extract, Carbomer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Peg-20 Sorbitan Cocoate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Adenosine, Caramel, Palmitoyl Pentapeptide-4, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Human Oligopeptide-1, Rh-Polypeptide-1, Rh-Polypeptide-2, Rh-Polypeptide-7, Superoxide Dismutase

Lisainfo

Kogus

Bränd

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up