Alates 70€ sisselogitud kasutajatele tasuta transport + kingitus

Hüaluroonhape – multifunktsionaalne ning eluliselt vajalik aine

Back to Ajakiri
Miks tekivad pigmendilaigud

Hüaluroonhape – multifunktsionaalne ning eluliselt vajalik aine

Hüaluroonhape - multifunktsionaalne ning eluliselt vajalik aine!

Me vananeme iga päevaga, kuid mis toimub samal ajal meie nahas?

Naha vananedes väheneb ka võime säilitada nahas niiskust, mille tulemusena kaotab nahk oma sära ja elastsuse, tekivad kortsud. See on piisavaks põhjuseks, miks peaks turgutama enda nahka vajalike ainetega ning tagada endale nooruslik ja särav näonahk. Hüaluroonhape on aine, mis hoiab naha stabiilsena, kaitstuna ja pidevalt uuendatuna. Mis ainega on täpsemalt tegu ning kes võiksid seda kasutada saate lugeda allolevast artiklist.

Mis on hüaluroonhape?

Hüaluroonhape on loomulik aine nahas, millel on imeline niiskuse külgetõmbevõime. Samuti salvestab see nahas niiskuse. Üks noorusliku naha omadus on võime hoida vett ja säilitada niiskustasakaal. Vananedes kaotab meie nahk võime säilitada niiskust, mille tulemusena on silmnähtavalt märgata naha priskuse, elastsuse ja pingul oleku kaotust. Hüaluroonhappel on võime täiendada niiskustaset, mis on ülioluline noorema välimuse ja elastse naha saavutamisel. Samal ajal äratab see ellu naha välimised kihid, mille tulemusena on nahk pehmem, siledam ja säravalt niisutatud, et koheselt parandada näojoonte ja kortsude välimust.

Lisaks hüaluroonhappele (hyaluronic acid) võib tihti toodetel märgata sarnast ainet nimega sodium hyaluronate, mis on hüaluroonhappe sool. Neil on samad kasutegurid, kuid hüaluroonhappe soolal on siiski üks eelis – see on kergemini imenduv.

1 gramm hüaluroonhapet suudab hoida endas kuni 6 liitrit vett!

Millistele nahatüüpidele sobib hüaluroonhape?

Hüaluroonhape on sobilik absoluutselt kõikidele nahatüüpidele! See on väga kerge ja õrna tekstuuriga, mis teeb selle sobilikuks ka rasusele, väga tundlikule ja punetavale nahale. Lisaks sellele on hüaluroonhape multifunktsionaalne aine, sest see tagab ka antioksüdantse kaitse kahjulike keskkonna mõjutuste eest!

Hüaluroonhapet sisaldavad kosmeetikatooted:

Toodetes kasutatakse madala molekulaarmassiga hüaloroonhapet, mis aitab läbida sügavamale nahakihtidesse ning selle tõttu on sellel ka efektiivsemad niisutavad omadused.

Noorendava toimega näoseerum hüaluroonhappega

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 200

  • sisaldab 200mg hüaloroonhapet
  • sobilik kõikidele nahatüüpidele
  • sisaldab ka granaatõunaekstrakti, mis on kõrge ellaaghappe sisaldusega, mis aitab reguleerida rakkude ringlust ja tugevdab rakumembraani, mille tulemusena piiratakse veekadu ja vabade radikaalidest tulenevaid kahjustusi

Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream

  • taastab normaalse ja kuiva naha
  • sisaldab argaaniaõli, mis on kõrge E-vitamiini ja aminohapete sisaldusega, mis annavad nahale noorusliku sära. E-vitamiin ja aminohapped parandavad kahjustunud nahka ning samal ajal ka ennetavad tekkivaid nahakahjustusi. Argaaniaõli edendab naha elastsust ja muudab naha väga pehmeks.
  • õrnalt lõhnastatud rahustava toimega hüpoallergeense vanilli ja kookose naturaalsete aroomidega
Niisutav näokreem kuivale nahale

Multifunktsionaalne hüaluroonhape on suurepärane vananemisvastase toimega aine, mis sobib absoluutselt kõikidele. Evolve Organic Beauty tooted sisaldavad hüaluroonhappe soola nimega sodium hyaluronate, mille suureks eeliseks on kerge imendumisvõime. On oluline kaitsta nahka igapäevaselt väliskeskkonna kahjulike mõjutuste eest ning hüaluroonhape on selleks ideaalne valik.

Millised ilutooted võiksid olla ühe noore meigikotis?

Tänapäeva teismeliste jaoks on väga oluline enda eest hoolitsemine, olles väga oluliseks osaks tootjate töös. Noored on valmis eksperimenteerima väga paljude erinevate toodete ja brändidega. Siiski veidi…

Kollageen - nooruslikkuse allikas

Kollageen on kõva, mittelahustuv ja kiuline proteiin, mis moodustab ühe kolmandiku proteiinist inimese kehas. Kollageeni on vähemalt 16 erinevat tüüpi. Enamik kollageenides on molekulid pikad ja peenikesed kiud. Need toetavad struktuure ning kinnitavad omavahel rakke, annavad nahale…

Share this post

Back to Ajakiri