UUS

NERDS 5% THD Ascorbate Brightening silmakreem 15ml

NERDS 5% THD Ascorbate Brightening silmakreem 15ml

13.90

Laos

13.90

Uuendage oma õrna silmaümbrusnahka meie 5% THD Ascorbate Brightening silmakreemiga, mis on loodud spetsiaalselt väsimusmärkide vastu võitlemiseks. See kerge silmakreem, mis sisaldab 1% E-vitamiini ja 0,5% feruulhapet, kaitseb keskkonnamõjude eest, noorendab väsinud silmi. Täiustatud LMW hüaluroonhappega. Niisutab sügavalt, aitab pehmendada kortsukesi ja vähendada tumedaid silmaaluseid.

  • 100% lõhnaainevaba, alkoholivaba, mittekomedogeenne.
  •  Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Olulised koostisosad

  • THD-askorbaat: ülitõhus, stabiilne ja õlis lahustuv C-vitamiini derivaat. Tõhus vananemisvastane koostisosa.
  • Skvalaan: Skvalaan on kerge, mittekomedogeenne õli, mis sobib suurepäraselt naha niisutamiseks. Ei jäta nahka rasvaseks. See on tuntud oma võime poolest jäljendada naha loomulikku rasu, muutes selle sobivaks kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas rasusele ja aknele kalduvale nahale. Skvalaan aitab parandada naha elastsust.
  • Propaandiool: Propaandiool on niiskusesäilitaja, mis aitab nahas niiskust ligi tõmmata ja säilitada. See on valmistatud maisist, mis on õrn alternatiiv traditsioonilistele glükoolidele ja sobib tundlikule nahale. Propaandiool mitte ainult ei niisuta nahka, vaid aitab parandada ka teiste koostisosade toimimist.
  • Mandliõli (magus mandel): rikas E- ja K-vitamiinide ning rasvhapete poolest. Toidab ja niisutab nahka sügavuti. Magusa mandli õli aitab nahka pehmendada, leevendada ärritust ja tugevdada nahka kaitsebarjääri, mis on oluline niiskustaseme säilitamiseks ja keskkonnakahjustuste eest kaitsmiseks.
  • Spilanthes Acmella lilleekstrakt: Spilanthes Acmella on looduslik botaaniline ekstrakt, mis on tuntud oma nahka pinguldavate ja siluvate omaduste poolest. See sisaldab aktiivseid ühendeid, millel on nahka pinguldav toime, aitab vähendada peente joonte ja kortsude teket. Spilanthes Acmella ekstrakt soodustab ka kollageeni tootmist, muutes naha pringimaks ja nooruslikumaks.
  • Naatriumhüaluronaat: aitab nahka niisutada ja pinguldada, vähendades peente joonte ja kortsude teket. Naatriumhüaluronaat aitab parandada ka naha tekstuuri ja elastsust, andes õrnale silmaümbrusele siledama ja nooruslikuma välimuse.
Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kandke väike kogus puhtale silmaümbrusnahale. Sobib kasutamiseks nii hommikul kui õhtul.

Koostis: Water/Aqua/Eau, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Squalane, Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Methyl Glucose Sesquistearate, Spilanthes Acmella Flower Extract, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ethoxydiglycol, Sodium Hyaluronate, Ferulic Acid, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopherol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Citric Acid

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up