UUS

NERDS hüperpigmentatsiooni seerum – 2% Alpha Arbutin + 1% Kojic Acid 30ml

NERDS hüperpigmentatsiooni seerum – 2% Alpha Arbutin + 1% Kojic Acid 30ml

11.90

Laos

11.90

Säravam ja ühtlasem jume meie hüperpigmentatsiooniseerumiga, mille hoolikalt valitud koostisosad aitavad tõrksate tumedate laikude ja ebaühtlase nahatooniga võidelda. Sisaldab 2% alfa-arbutiini ja 1% kojichapet, on tuntud oma võime eest pärssida melaniini tootmist, vähendades tõhusalt hüperpigmentatsiooni. Olenemata sellest, kas hüperpigmentatsioon on põhjustatud päikesekahjustustest, aknearmidest või hormonaalsetest muutustest, selle seerumi tõhus koostis vähendab nähtavalt värvimuutusi ja toob esile särava sära. Kerge piimjas tetuur tungib sügavale, et saavutada kiireid tulemusi.

  • 100% lõhnaainevaba, alkoholivaba, mittekomedogeenne.
  •  Sobib kõikidele nahatüüpidele.
  • pH: 4.50 – 5.00

Olulised koostisosad

Alfa-arbutiin: Alfa-arbutiin on karulaugust saadud nahka valgendav aine. See aitab vähendada ensüümi, mis vastutab melaniini tootmise eest nahas. Vähendades melaniini tootmist, helendab Alpha Arbutin tumedaid laike, hüperpigmentatsiooni ja aitab ühtlustada nahatooni. See aitab selliste probleemide korral nagu päikesekahjustused, vanuselaigud ja melasma, põhjustamata ärritust või tundlikkust, mistõttu sobib see erinevatele nahatüüpidele.

Kojic Acid: Kojic Acid on looduslikult esinev ühend, mis on saadud erinevatest seentest. Nagu alfa-arbutiin, pärsib see türosinaasi aktiivsust, vähendades seeläbi melaniini tootmist nahas. See on tõhus koostisosa tumedate laikude, hüperpigmentatsiooni ja vanuselaikude heledamaks muutmisel.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kandke 4-5 tilka näole hommikul ja/või õhtul, vältides huuli ja silmaümbrust. Kandke peale pärast puhastamist, toniseerimist ja seejärel niisutage kreemiga. Kerge tundlikkuse või punetuse korral vähendage kasutamise sagedust, kuni nahk kohaneb. Kasutage alati hommikuti SPF-i.

Kas seda toodet saab kasutada koos teiste nahahooldustoodetega?
Jah, seda toodet saab lisada teie olemasolevasse nahahooldusrutiini. Siiski on oluline vältida toodete samaaegset kasutamist, mis sisaldavad suures kontsentratsioonis koorivaid koostisosi (nagu AHA-d, BHA-d või retinoidid), kuna need võivad suurendada ärrituse ohtu.

Koostis: Water/Aqua/Eau, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-6 Stearate, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Alpha Arbutin, Propanediol, Kojic Acid, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citric Acid

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up