UUS

Sebamed Clear Face Mattifying Cream kreem ebapuhtale ja aknelisele näole 50ml

Sebamed Clear Face Mattifying Cream kreem ebapuhtale ja aknelisele näole 50ml

17.99

Laos

17.99

Hommikuseks ja õhtuseks ebapuhta ja aknese näonaha hoolduseks. Vähendab rasuse naha läiget ja parandab selle välimust. Kontrollib rasu produktsiooni ja regulaarsel kasutamisel ennetab ebapuhta naha teket. Aloe vera ja hüaluroonhape niisutavad nahka. Hobukastan vähendab ärritust ja pehmendab nahka. Ei sisalda õlisid ega emulgaatoreid. Imendub kiiresti ja ei jäta nahka rasvaseks. Sobib kasutamiseks ka väga tundliku naha korral. pH-5,5 toetab ja kaitseb naha loomulikku happelist kaitsebarjääri. Dermatoloogiliselt ja kliiniliselt testitud.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Esmalt pese nägu Clear Face puhastusvahuga. Kanna matistav kreem õrnade masseerivate liigutustega näonahale. Väldi kreemi sattumist silmade ja suu piirkonda.

Koostis: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylhexyl Carbonate, Sodium Polyacrylate, Panthenol, Niacinamide, Faex extract, Aesculus hippocastanum seed extract, Ammonium glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Zinc Gluconate, Caffeine, Biotin, Allantoin, Citric Acid, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up