UUS
-20%

Neogen Dermalogy Immutatud toniseerivad padjakesed Neogen Dermalogy Calming Cica Tree Pad 50ml

Neogen Dermalogy Immutatud toniseerivad padjakesed Neogen Dermalogy Calming Cica Tree Pad 50ml

Algne hind oli: 23.95€.Current price is: 19.16€.

Laos

Algne hind oli: 23.95€.Current price is: 19.16€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva09Tundi17Minutit34Sekundit

Toniseerivad padjakesed on leotatud rikkalikus essentsis, mis rahustab ja silub nahka tekitamata ärritust, mistõttu sobivad padjakesed suurepäraselt ülitundlikule nahale. Pehmetest ja ülipeentest kiudest koosnev padjake õrnalt koorib ja pehmendab nahka igapäevaselt, eemaldades surnud naharakud ja liigse rasu.

Kontsentreeritud koostis vähendab ka punetust ja põletikku ning aitab edendada kollageeni tootmist, luues sellega nahale tugevama kaitsekihi ja saavutades ühtlasema jume. Tootesse lisatud kompleks, mis sisaldab 8 tüüpi hüaluroonhapet, aitab taastada veetasakaalu ja säilitada niiskust naharakkudes, küllastab nahka taastavate, niisutavate ja toitvate koostisosadega. Keramiidide kompleks taastab naha lipiidkihi, suurendades kudede tugevust ja elastsust.

Toode sisaldab CICA kompleksi, mis on aasia vesinaba ja selle komponentide (madekassosiid, madekassiidhape, asiatikosiid ja asiatiinhape) kontsentreeritud vorm – aitab samuti leevendada põletikku ja sügavuti niisutada nahka. Koostöös sellise võimsa loodusliku antiseptikuga nagu teepuu on tootel põletikuvastane toime.

Toote koostis on rikastatud LHA ja PHA hapetega, millel on õrn nahka puhastav ja kooriv toime. LHA happel on rasvlahustuv ahel, mis tähendab, et see suudab tungida ummistunud pooridesse ja eemaldada need ummistused. PHA-hape võib lisaks epidermise pinna õrnale koorimisele toimida ka niisutajana, tõmmates niiskust naha pinnale ja takistades selle kuivamist.

On mõeldud kasutamiseks kõikidel nahatüüpidel, kuid on suurepärane vahend aknele kalduvale või tundlikule nahale.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Kord päevas, pärast näonaha puhastamist, võtke üks padjake ja õrnalt pühkige nägu, vältides silmade ja huulte piirkonda. Patsutage õrnalt nahka sõrmeotstega, et toode paremini imenduks. Ei vaja loputamist.

Koostis: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Betaine, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Panthenol, Gluconolactone, Glyceryl Caprylate, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Allantoin, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Guaiazulene, Niacinamide, Adenosine, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Zinc PCA, Capryloyl Salicylic Acid, Houttuynia Cordata Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Adansonia Digitata Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Portulaca Oleracea Extract, Saururus Chinensis Extract, Propolis Extract, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Madecassoside, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Acorus Calamus Root Extract, Pentylene Glycol, Ceramide NS, Ceramide AS, Ceramide EOP, Ceramide AP, Glucose, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Limonene, Linalool

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up