UUS
-20%

Neogen Dermalogy Mitsellaarvesi Calming Cica Tree Micellar Cleansing Water 400ml

Neogen Dermalogy Mitsellaarvesi Calming Cica Tree Micellar Cleansing Water 400ml

Algne hind oli: 26.95€.Current price is: 21.56€.

Laos

Algne hind oli: 26.95€.Current price is: 21.56€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva09Tundi17Minutit19Sekundit

Mitsellaarpuhastusvesi aitab tõhusalt eemaldada ka kõige püsivama meigi, puhastab sügavalt poorid, tõmmates nendest välja mustuse ja liigse rasu. On õrna kooriva toimega, mistõttu eemaldab ka surnud naharakud.

Mitsellaarvesi sisaldab LHA-hapet (kooriv toime), teepuulehe ekstrakti ja õli (põletikuvastane toime), asuleeni (rahustav toime), samuti kompleksi 8 tüüpi hüaluroonhappest (intensiivne niisutus). Selline rikkalik koostis võimaldab pakkuda sügavniisutavat toimet, rahustab ja toidab nahka, leevendab kiiresti põletikku, punetust ja ebameeldivat sügelustunnet.

Toode on madala happesusega, mis aitab säilitada normaalset happe-aluse tasakaalu ja tugevdab naha loomulikku kaitsebarjääri ning neutraliseerib kraanivee agressiivsemat mõju.

Rikastatud kompleksiga, mis koosneb 8 tüüpi hüaluroonhappest, aitab taastada veetasakaalu ja lukustada niiskust naharakkudes, küllastab nahka taastavate, niisutavate ja toitvate koostisosadega.

Toode sisaldab CICA kompleksi, mis on aasia vesinaba ja selle komponentide (madekassosiid, madekassiidhape, asiatikosiid ja asiatiinhape) kontsentreeritud vorm – aitab samuti leevendada põletikku ja sügavuti niisutada nahka. Koostöös sellise võimsa loodusliku antiseptikuga nagu teepuu on tootel põletikuvastane toime.

LHA (lipo-hüdroksühape) ehk salitsüülhappe derivaat, on uue põlvkonna hape, mis toimib õrnalt ja sobib isegi kõige tundlikumale näonahale. Lipo-hüdroksühapped õrnalt koorivad surnud naharakud ja kontrollivad rasu tootmist, põhjustamata ärritust. Omab madalat happesust, ei tungi naha sügavamatesse kihtidesse ja toimib epidermise pinnal.

Toode sobib suurepäraselt tundlikule ja probleemsele nahale.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Tehke vatipadi märjaks ja pühkige üle näo jumestuse eemaldamiseks. Jätke vatipadi mõneks sekundiks silmaümbrusele, et eemaldada ka lauvärvid ja ripsmetušš. Vältige silma sattumist. Peale puhastamist, loputage nägu leige veega.

Koostis: Water, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Glycereth-25 PCA Isostearate, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Sodium Lactate, Sodium Gluconate, Ethylhexylglycerin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Guaiazulene, Gluconolactone, Panthenol, Zinc PCA, Capryloyl Salicylic Acid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Houttuynia Cordata Extract, Xanthan Gum, Portulaca Oleracea Extract, Saururus Chinensis Extract, Caprylyl Glycol, Artemisia Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Acorus Calamus Root Extract, Glucose, Sodium Hyaluronate, Madecassoside, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Disodium EDTA, Limonene

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up