UUS
-20%

Neogen Dermalogy Calming Cica Tree Micellar Cleansing Foam puhastusvaht 200ml

Neogen Dermalogy Calming Cica Tree Micellar Cleansing Foam puhastusvaht 200ml

Algne hind oli: 19.95€.Current price is: 15.96€.

Laos

Algne hind oli: 19.95€.Current price is: 15.96€.

Pakkumise lõpuni:
2Päeva10Tundi46Minutit55Sekundit

See uuenduslik mitsellaartehnoloogial põhinev naha puhastusvahend eemaldab suurepäraselt kõik naha ebapuhtused ja meigi, jättes endast maha ainult värske, elastse ja pehmendatud naha. Toode loob küllusliku vahu, puhastab sügavuti poorid, jätmata kuivuse tunnet peale pesu. Rikastatud CICA kompleksiga, mis on aasia vesinaba ja selle komponentide (madekassosiid, madekassiidhape, asiatikosiid ja asiatiinhape) kontsentreeritud vorm, aitab see puhastusvahend eemaldada õrnalt rasu ja mustuse, eemaldamata nahalt selle looduslikke õlisid, muutes nahk siledaks ja põletike priiks. Puhastusvahu niisutav toime säilitab samal ajal naha niiskustaseme ja tasakaalu. Koos sellise võimsa loodusliku antiseptikuga nagu teepuu on sellel põletikuvastane toime. Teepuuõli toimib suurepäraselt akne leevendajana ja parandab aknele kalduva naha seisundit. Samuti on koostis küllastunud aktiivsete kompleksidega nagu 8 tüüpi hüaluroonhappe kompleks, 5 keramiidi ja 18 aminohappe kompleksid, et täita epidermis niiskusega ja säilitada seda naha ülemistes ning sügavamates kihtides. Toote koostis on rikastatud LHA ja PHA hapetega, millel on õrn nahka puhastav ja kooriv toime. LHA happel on rasvlahustuv ahel, mis tähendab, et see suudab tungida ummistunud pooridesse ja eemaldada need ummistused. PHA-hape võib lisaks epidermise pinna õrnale koorimisele toimida ka niisutajana, tõmmates niiskust naha pinnale ja takistades selle kuivamist. Ideaalne puhastusvahend tundlikule, kuivale, punetusele kalduvale nahale.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Masseerige väike kogus õrnalt märjale nahale, ajage vahule ja loputage leige veega. Patsutage oma nägu kuivaks ja jätkake järgmiste nahahooldusetappidega.

Koostis: Water, Glycerin, Potassium Cocoyl Glycinate, Lauramidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Acrylates Copolymer, Citric Acid, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Hydroxyacetophenone, Dipropylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Panthenol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Dipotassium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Arginine, Cyanocobalamin, Aspartic Acid, Sapindus Trifoliatus Fruit Extract, PCA, Xanthan Gum, Glycine, Alanine, Gluconolactone, Portulaca Oleracea Extract, Saururus Chinensis Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, ZINC PCA, Capryloyl Salicylic Acid, Serine, Valine, Isoleucine, Threonine, Proline, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenylalanine, Histidine, Artemisia Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Acorus Calamus Root Extract, Adansonia Digitata Seed Oil, Ceramide NP, Glucose, Hydrogenated Lecithin, Phospholipids, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Cholesterol, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Madecassoside, Ceramide NS, Ceramide AS, Ceramide EOP, Ceramide AP, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Phytosterols, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Limonene, Linalool

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up