UUS
-25%

Pupa Silmakreem No Age 15ml

Pupa Silmakreem No Age 15ml

Algne hind oli: 19.52€.Current price is: 14.64€.

Laos

Algne hind oli: 19.52€.Current price is: 14.64€.

Pakkumise lõpuni:
3Päeva04Tundi29Minutit43Sekundit

Uuenduslik puhas koostis, mis on valmistatud ainult funktsionaalsetest elementidest ja 95% looduslikest koostisosadest. Pehme ja siidine kreem, millel on vananemisvastane, pinguldav ja elastsuse toime. Biotehnoloogiline suhkur aitab stimuleerida kollageeni tootmist ning parandab kortse ja nahatooni. Jõhvikaekstrakt tugevdab barjäärifunktsiooni ja suurendab sära. Tundlikul nahal kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud. Oftalmoloogiliselt testitud. Nikliga testitud. Ei mingeid loomseid derivaate. Tehtud Itaalias.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Nähtavate tulemuste saavutamiseks kandke kreemi hommikul ja õhtul silmaümbruse piirkonnale ja masseerige õrnalt.

Koostis: Aqua (Water),dicaprylyl Ether,behenyl Alcohol,cetearyl Alcohol,glycerin,heptyl Undecylenate,oryza Sativa (Rice) Bran Oil,pentylene Glycol,arachidyl Alcohol,silica,tocopheryl Acetate,cetearyl Glucoside,xanthan Gum,hydroxyacetophenone,arachidyl Glucoside,1,2-hexanediol,caprylyl Glycol,trisodium Ethylenediamine Disuccinate,sodium Hyaluronate,polyacrylate Crosspolymer-6,saccharomyces Cerevisiae Extract,tocopherol,glucose,helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract,phenoxyethanol

Lisainfo

Kogus

Bränd

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up