UUS

Sur.Medic+ Azulene Soothing kreem 50ml

Sur.Medic+ Azulene Soothing kreem 50ml

26.95

Laos

26.95

Guaiasuleen – kiirendab naharakkude taastumist, rahustab ärritust ja punetust, toniseerib ning säilitab ka niiskust naha sügavates kihtides. Tänu keramiididele, pantenoolile ja taimeekstraktidele on kreem intensiivselt niisutava toimega, võitleb kuivuse ja ketendusega, hoiab ära niiskuskadu ja tugevdab epidermise kaitsefunktsioone. Kreemis sisalduv kalamiin normaliseerib naha rasu tootmist ja jätab keskmiselt mati viimistluse. Lisaks on hüaluroonhappel võimas niiskust säilitav omadus, takistades seeläbi naha kuivamist.

Õlide kompleks, mis sisaldab avokaadoõli, jojobaseemneõli ja sheavõid, võimaldab pikaks ajaks vabaneda kuivusest ja kaitseb külma ilmaga naha ketendamise eest, leevendab ärritust ja punetust, annab nahale elastsuse ja sametise viimistluse, kaitseb ka naha ülemine kiht hõrenemisest.

Centella asiatica derivaatide kompleks (asiatikosiid, madecassic acid, asiatic acid, madecassosiid) aitab taastada naha kaitsebarjääri ja säilitada niiskust, samuti vähendab naha tundlikkust. Centella asiatica on ka suurepärane antioksüdant.

Seda rahustavat kreemi soovitatakse tundlikule, kombineeritud ja rasusele nahatüübile.

Näokreemil on paks, kuid sulav tekstuur, mis levib kergesti üle naha ja imendub suurepäraselt, jättes maha sametise viimistluse ilma kleepuvuse ja kileta. Tänu koostisele on kerge jahutav efekt, mis võimaldab vähendada naha temperatuuri.

See ei sisalda lõhnaaineid, parabeene, sulfaate, kunstlikke värvaineid, alkoholi, mineraalõli ega silikooni.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Nahahoolduse viimasel etapil kandke kreem nahale õhukese kihina ja jaotage masseerivate liigutustega kuni täieliku imendumiseni. Sobib igapäevaseks kasutamiseks hommikul ja õhtul.

Koostis: Water, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 60, Glycerin, Caprylic/​Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/​Caprate, Guaiazulene (300 ppm), Centella Asiatica Extract, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Madecassoside, Polyacrylate-13, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Acrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyisobutene, Glyceryl Stearate, Beeswax, Tromethamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Panthenol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Ceramide 3, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Calamine, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Betula Platyphylla Japonica Juice, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Propanediol, Camellia Japonica Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Citric Acid, Disodium EDTA

Lisainfo

Kogus

Bränd

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up