Alates 80€ sisselogitud kasutajatele tasuta transport + kingitus

Byphasse Näovesi sprei Face Mist kuivale nahale 150ml

UUS

Byphasse Näovesi sprei Face Mist kuivale nahale 150ml

Byphasse Näovesi sprei Face Mist kuivale nahale 150ml

4.90

Laos

4.90

Värskendav ja niisutav spreinäovesi roosivee ja kummeli ekstraktiga, mis on spetsiaalselt loodud tundlikule ja kuivale nahale. 2 funktsiooni ühes hoolduses: niisutab nahka ja tagab meigile parema püsivuse. Niisutab ja värskendab puhast või jumestatud nahka, sobib tundlikule ja kuivale nahale, koostisosad looduslikku päritolu.Kasutamine: Pihustada puhtale nahale värskendava ja niisutava efekti saavutamiseks. Meigitud nahal töötle meik üle pintsli või meigikäsna abil.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Kasutamine: Väldi kokkupuudet silmadega, ära pihusta silma. Silma sattumise korral loputa koheselt rohke puhta veega. Mitte neelata alla. Välispidiseks kasutamiseks. Mitte kasutada alla 3a lastel.Hoida lastele kättesaamatus kohas.Dermatoloogiliselt testitud.Vegan.

Koostis:Aqua (Water), Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Gluconolactone, Butylene Glycol, Lactic Acid , Glucose, Sodium Hydroxide, Bisabolol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Geraniol, Citronellol.

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up