UUS
-20%

REVOX JUST Hüaluroonhappekreem 3% 30ml

REVOX JUST Hüaluroonhappekreem 3% 30ml

Algne hind oli: 7.00€.Current price is: 5.60€.

Laos

Algne hind oli: 7.00€.Current price is: 5.60€.

Pakkumise lõpuni:
3Päeva09Tundi50Minutit22Sekundit

Hüaluroonhape on võimas niisutaja, mis on kasulik igale nahatüübile. Hüaluroonhape aitab säilitada rakkudes niiskust ja takistada selle aurumist ilma poore ummistamata ning pinguldab nahka. Kerge emulsioonkreem imendub kiiresti, ei jäta nahka rasuseks ning pehmendab, silendab ja värskendab nahka.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Hüaluroonhappekreem 3%. Hüaluroonhape on võimas niisutaja, mis on kasulik igale nahatüübile. Hüaluroonhape aitab säilitada rakkudes niiskust ja takistada selle aurumist ilma poore ummistamata ning pinguldab nahka. Kerge emulsioonkreem imendub kiiresti, ei jäta nahka rasuseks ning pehmendab, silendab ja värskendab nahka.

Kasutamine: kanna 3-4 tilka seerumit hommikul ja/või õhtul puhastatud ja kuivale nahale. Ettevaatust: mitte kasutada koos otseste hapete või resveratrool- ja feruliinhappega. Võib esineda individuaalne toote talumatus. Enne esimest kasutamist on soovitav teha nahatundlikkuse test. Ebamugavustunde tekkimisel lõpeta toote kasutamine.

Koostisosad: Water/Aqua, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Shea Butter/ Butyrospermum Parkii Shea Butter, Hydrolyzed Tara Gum / Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Tara Gum / Caesalpinia Spinosa Gum, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Allantoin, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylated Hydroxytoluene/ BHT.

Lisainfo

Bränd

Kogus

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up