Hej Organic Cactus orgaaniline näopesuvaht 150ml

Hej Organic Cactus orgaaniline näopesuvaht 150ml

9.45

Laos

9.45

Hej Organic Cactus näopuhastusvaht puhastab naha põhjalikult mustusest, ilma nahka kuivatamata. Puhastab, niisutab ja tasakaalustab. Sobib ka tundlikule nahale. Vegan. Orgaaniline.

Saadavus: Laos

Kirjeldus

Hej Organic Cactus näopuhastusvaht puhastab naha põhjalikult mustusest, ilma nahka kuivatamata. Viigipirniseemneõli ja argaaniaõli niisutavad nahka pesemise ajal. Lisaks parandavad greibi ja kaktuseõie ekstraktid naha elastsust ja annavad sellele siidise sära.

Omadused

  • 100% looduslikud koostisosad
  • Vegan ja PETA sertifitseeritud
  • Orgaaniline
  • Nahka niisutava toimega
  • Sobib kõikidele nahatüüpidele
  • Puhastab ja tasakaalustab
  • NATRUE ökosertifikaadiga.

Kasutamine: Niisutage nägu leige veega ja masseerige näopesuvaht õrnade ringjate liigutustega. Seejärel pese sooja leige maha. Vesi ei tohi nägu pestes kunagi olla liiga kuum, vastasel juhul kahjustab see nahka. Võib kasutada nii hommikuti kui õhtuti.

Koostis: Aqua (Water), Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Glycerin, Coco Glucoside, Caprylyl/capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Citrus Paradisi Fruit Extract,  Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Citric Acid, Polyglyceryl-5-Oleate, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil,
Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Perfume (Fragrance)**, P-Anisic Acid, Levulinic Acid, Limonene*, Linalool*, Citral*, Citronellol*
*from controlled organic agriculture
**from natural essential oils

Lisainfo

Kogus

Bränd

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Sinu e-posti aadressile saadetakse link uue parooli määramiseks.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up